NAŠE USLUGE

Usluge prema
vašim željama

Kod nas, osim gotovih proizvoda, u ponudi imamo i usluge usmjerene na vaše želje i potrebe. Lasersko rezanje i graviranje je naša primarna usluga. Uz nju nudimo i pripremu za lasersko rezanje i graviranje te 3d printanje i modeliranje.

Obratite nam se s pitanjima na info@dekla.hr, rado ćemo vam pomoći ☺

Dekla usluge lasersko rezanje

Lasersko rezanje, graviranje i priprema

Priprema za lasersko graviranje i rezanje

Ukoliko imate ideju i trebate lasersko rezanje i graviranje, a nemate pripremljen .dxf file u vektorskom formatu, možemo ga mi pripemiti prema Vašim željama.


Cijena usluge pripreme datoteke za lasersko rezanje/graviranje je 0,40 € po minuti. Za točan izračun cijene za Vašu ideju molimo Vas da na mail info@dekla.hr pošaljete sve informacije o proizvodu koji želite.

Lasersko graviranje i rezanje

Nudimo mogućnost laserskog rezanja šperploče, mdf-a, drva, pleksiglasa, stiropora i eva pjene po Vašem izboru i nacrtu. Materijal možete sami nabaviti i dostaviti na našu adresu ili možemo mi nabaviti materijal i poslati Vam gotov proizvod na Vašu adresu.

Uz lasersko rezanje, moguće je i graviranje šperploče, mdf-a, drva, pleksiglasa, eva pjene, stakla i metala.

Primjeri ovih usluga: lasersko rezanje i/ili graviranje logotipova koji se postavljaju na zid, lasersko rezanje i graviranje umetaka za ladice po točnim dimenzijama, lasersko rezanje i graviranje poslovnih poklona koje ste sami osmislili, lasersko rezanje kutija po željenim dimenzijama itd.


Ukoliko Vam je potrebna neka od ovih usluga molimo Vas da nas kontaktirate na info@dekla.hr za dogovor i ponudu s cijenom. Pošaljite vektorski oblik ili fotografiju (ukoliko nemate vektorski oblik) proizvoda koji želite izraditi te informacije o željenom materijalu.  Cijena laserskog rezanja i graviranja je 1 € po minuti (u cijenu nije uključena priprema (ukoliko je potrebna) ni utrošeni materijal.). Cijena utrošenog materijala se obračunava sukladno trenutnom važećem cjeniku kod dobavljača.

Dekla usluge 3d printanje

Usluga 3D modeliranja i printanja

Usluga 3D modeliranja

Ukoliko nemate pripremljene datoteke za printanje nudimo i uslugu 3D modeliranja čija cijena ovisi o kompleksnosti samog modela.


Za izračun cijene molimo Vas da na mail info@dekla.hr pošaljete sve informacije o proizvodu koji želite.

Usluga 3D printanja

Usluga 3D printanja već pripremljenih printova ili 3D printanje po Vašim željama.


Cijena se određuje kroz više parametara, za izračun molimo Vas da se javite na mail info@dekla.hr sa informaicijama o proizvodu koji želite izraditi.

Tri sove u različitim bojama printane 3d printerom.

Želite uslugu po mjeri?

Kontaktirajte nas na info@dekla.hr ili +385 91 538 2921

Novosti iz
svijeta poklona
Ostani u kontaktu s nama i doznaj sve novosti i akcije.