Opremali smo poslovnice Optike Cviker

Očna optika Cviker iskazala je veliko povjerenje Dekli po pitanju opremanja svojih prostora optike s detaljima poput logotipa, ukrasa, privjesaka, kutija za ladice i stalaka. 

 

Logotip i ukrasi za poslovnice

U samom početku kod otvaranja poslovnice u Zlataru, želja je bila logotip velikih dimenzija od 2 cm debelog stiropora koji će krasiti zid iza same blagajne i biti vidljiv odmah s ulaza. Logotip je bojan od strane klijenata u crnu boju. Kod stiropora treba biti oprezan kod izbora boje pa je najbolje koristiti najblažu boju za zid.  Jednako tako, potrebno je i paziti na izbor ljepila kojim se učvršćuje na zid pa je možda najbolji izbor obostrano ljepljiva traka.

Za samu prigodu otvaranja napravljene su i male dekorativne crne naočale (prema logotipu) koje su služile za šaljivo fotografiranje kod dolaska u poslovnicu. Izrezane su od šperploče debljine 3 mm.  Napravljen je i okvir za fotografiranje koji zapravo predstavlja logotip optike u većoj dimenziji. S obzirom da se ovdje radi o obliku naočala i ovaj okvir je savršen jer se mogu fotografirati i parovi, prijatelji, ali i pojedinci. Okvir je izrezan od šperploče 6 mm debljine i bojan u crno.

Za drugu otvorenu poslovnicu, osim samog logotipa za zid, napravljeni su i oblici različitih naočala od stiropora debljine 2 cm.

Oni su  bojani u šarene boje od strane klijenta te čine originalni i prekrasni zidni ukras.

Simpatični maleni privjesci od šperploče 3 mm u obliku logotipa su složeni kao promotivni pokloni. Dok su znakovi % od stiropora debljine 2 cm izrezani kao ukrasi za izlog.

 

Organizacija je pola posla

Za lakše organiziranje naočala u same ladice, složene su kutije koje savršeno odgovaraju kao umetak. Laserski su izrezane od šperploče debljine 4 mm. S obzirom da se radi o umetku za ladicu, njihovo bojanje nije bilo potrebno.

Složen je i stalak za leće za sunčane naočale, kako bi bile savršeno izložene i olakšale izbor i prodaju istih. Stalak je složen od mdf- a debljine 2 cm i lakiran u bijelu boju. Leće su uredne, izložene i mame poglede. 

 

 

Detalji koji vas ističu

Simpatična pločica sa informacijama složena je da doprinese uređenju interijera. U obliku heksagona, od crnog pleksiglasa 3 mm, s bojanim slovima i kodom u zlatnoj boji – savršeno se uklapa u interijer. Stalak za nju složen je od prozirnog pleksiglasa debljine 6 mm.

Sezonski ukrasi jednako su važni u uređenju prostora. Za Božić su složene jednostavne jaslice od šperploče debljine 3 mm za prostor pokraj blagajne, a za izlog su složene jaslice većih dimenzija, od šperploče 10 mm i predviđene za sklapanje da se mogu skladištiti.

Iskreno uživamo u ovakvom obliku suradnje i novim idejama. Svakako ako se pronađete u Zlataru ili Novom Marofu svratite u Očnu optiku Cviker a do tada ih posjetite na njihovom facebook profilu

A što bi još upotpunilo ovakav cjeloviti primjer personalizacije i uređenja?

Kao personalizirane poklone za klijente, Dekla predlaže printane držače za sunčane naočale u automobilu. Na držače se može aplicirati logotip, a stavljaju se na sjenila u samom automobilu. Tako prilikom odlaganja naočala klijenti ne trebaju tražiti mjesto za njih, već ih mogu staviti na držač, a tom prilikom se i podsjetiti na optiku u kojoj su kupljene.

Za promotivno izlaganje dječjih naočala u izlogu mogu se složiti simpatični stalci u obliku životinjica, a na sam stalak se može ugravirati logotip ili simpatična porukica.

Želite li i Vi personalizirati svoju poslovnicu, olakšati si prodaju, istaknuti prepoznatljiv logotip, javite se na mail info@dekla.hr