Radili smo personalizirane proizvode za Nomia digital

Digitalna agencija Nomia digital krenula je u iznajmljivanje pa smo tom prilikom imali čast pomoći u opremanju apartmana s personaliziranim proizvodima koji daju dašak osobnosti prostoru u ovoj simpatičnoj kućici.

 

Info ploča od pleksiglasa

Vanjski prostor kućice ukrašen je ekskluzivnim logotipom i informacijskom pločom koji su stavljeni na fasadu. Proizvodi su kombinacija crnog pleksiglasa debljine 3 mm i zlatnog zrcalnog pleksiglasa debljine 3 mm koji ističu glamuroznost vanjskog prostora, ali i daju uvid u ono što se nalazi u kućici. S obzirom da su oba proizvoda sastavljena od sitnih dijelova te bi ih bilo teško slagati direktno na fasadu, pronašlo se drugačije rješenje koje je zadovoljavalo kriterije. Svi dijelovi su lijepljeni na  prozirnu pleksiglas ploču debljine 6 mm te je na taj način osigurano lakše i jednostavnije postavljanje na kućicu. Svakako postavljanje ovakvih proizvoda nije preporučljivo na mjesta na kojima je direktno sunce ili jak vjetar jer oni neće imati pogodan utjecaj na ove proizvode. Uvijek je dobro da postoji neki vid zaštite za njih (terasa, sjena drveća, krović).

 

 

Detalji za goste

U samoj kućici dašak osobnosti stvoren je drvenim podlošcima za čaše s ugraviranim imenom kućice d-view. Podlošci dolaze u drvenoj kutijici kako bi pospremanje istih bilo čim urednije, a da oni u prostoru izgledaju simpatično. U kombinaciji s podlošcima dolazi i drvena kutija za čaj. Također, kao i podlošci s kutijom, je napravljena od drva hrasta debljine 4 mm. Kako bi se gostima osigurala i prije otvaranja vidljivost izbora čajeva, tu je prozorčić od 3 mm prozirnog pleksiglasa na samom poklopcu kutijice. Na prvoj strani kutijice graviran je logotip agencije u kombinaciji s imenom kućice. Ekskluzivnost i glamur u ovoj kućici jamče crni pleksiglas podlošci debljine 3 mm na koje je bojom aplicirano ime kućice. 

 

Ključevi su prva stvar koja se vidi kod same kućice, puno govore o samom objektu pa je važno da budu složeni savršeno i da reprezentiraju samu kućicu. Iako je bilo više ideja, najbolja se pokazala ona kod koje je bojom apliciran logo d-view na 3 mm crni pleksiglas rezan po offsetu slova d-view. 

Dobrodošlica gostima u ovoj kućici je savršeni aperitiv u personaliziranim promidžbenim bočicama. Bočice su staklene, a na sebi imaju gravirano ime kućice. S obzirom da bočice dolaze u paru, a opet je svaka zasebna, bilo je logično nekako ih razdvojiti. To se riješilo različitim aplikacijama na trakicama.  Na jednu bočicu su trakom pričvršćena malena zlatna printana slova dobrodošlice (Welcome), a na drugu bočicu logo matične agencije (Nomia digital) koji svojim izgledom stvara savršen ukras i onima koji ne znaju što predstavlja.

 

Vjerujemo kako će gosti uživati u kućici, toplom moru, vrelom suncu, ugodnim večerima i našoj divnoj jadranskoj obali. Svakako se obratite na njihov kontakt ukoliko tražite savršen smještaj na odličnoj lokaciji. Detalje ćete pronaći na njihovoj web stranici d-view

Što Dekla preporučuje iznajmljivačima za još ekskluzivniju dobrodošlicu?

Kako bi doživljaj u kućici bio potpun, preporučamo svakako i tacnu za posluživanje s graviranim logotipom i porukom dobrodošlice. Tacna koja je u kombinaciji drva hrasta i crnog pleksiglasa s obojenim logom u zlatnoj boji savršeno bi se uklopila u prostor. 

Također, čaše u kućici mogu biti još ekskluzivnije. Na njih se može gravirati  logotip i simpatična poruka te na taj način gostima možete ponuditi još topliju dobrodošlicu.

Kako bi se gosti osjećali dobro došlo, a u isto vrijeme imali i osjećaj koliko je zadovoljnih gostiju prošlo već ovom kućicom – prijedlog je i okvir Hvala vam koji se može personalizirati imenom kućice i godinom sezone. Gosti na malene oblike upisuju svoje ime i oblik ubacuju u sam okvir. Na taj način ostavljaju trajan trag da su bili tu, a s druge strane i iznajmljivačima i budućim gostima izmamljuju osmijeh na lice. 

Ako vam se sviđa ideja da personalizirate svoju ponudu ili poslovnicu i podignete iskustvo svojih klijenata na viši nivo, javite nam se na info@dekla.hr da vidimo kako vam možemo pomoći ☺