Rođenje ili krštenje – kako izabrati poklon za one najmlađe

Kada biramo poklon za bebe dvije strane vuku svaka na svoje – razum i srce.

Razum nam govori da je najpametnije bebi i novopečenim roditeljima kupiti korisne stvari koje će im koristiti u prvim danima života. Svakako i novac kao poklon je jedna razumna opcija, jer danas je to nekako najpraktičniji i najzahvalniji poklon. Trebamo li onda slušati razum? Naravno! Ali, ne treba ni zanemariti srce. Možemo mu dopustiti da malo prevlada ili si pak dati oduška jer ipak je to rođenje ili krštenje najslađeg malenog stvorenja. Donosimo vam nekoliko ideja koje će zadovoljiti srce kod biranja poklona.

 

Setovi proizvoda

Ako biramo poklone za rođenje koji će se i koristiti ali i ostati uspomena tu su svakako silikonska vezica za dude, silikonska grickalica i cipelice za bebe nehodače. Sve što je potrebno da bi beba bila top svaki dan i u svakom trenu. A svakako, vezica će pomoći i roditeljima u smanjenju straha od silnih gubljenja duda ☺. Ova kombinacija proizvoda najčešće je biran set proizvoda (kada kupujete setove od minimalno 2 proizvoda, ostvarujete popust od 10 %).

   

Ukoliko se radi o krštenju, najčešće biran set je onaj s čestitkom na kojoj se nalazi prekrasna molitva Anđele čuvaru ili neki prigodan tekst u kombinaciji s malom ili velikom krunicom i anđelom kao ukrasom.

 

Odlučili ste bebi pokloniti ukrase koji će krasiti malenu sobicu?

Izaberite ukras za vrata ili zid u najpopularnijem obliku – slovo. Uz to dodajte još i okvir za fotografiju „Ime“ i imate savršeni spoj srca i razuma. Ono što će svakako obradovati svakog novopečenog roditelja je stalak za narukvice iz rodilišta. Ove malene, bijele narukvice su nešto najposebnije na svijetu – one su prva i posebna materijalna veza između majke i bebe. Na stalku dodajte i stariju braću i tatu i poklon će svakako uvijek imati posebno mjesto u njihovom domu. Ukras „Kocke sa slovom“ i vješalica za dječju odjeću savršeni su pokloni koji se mogu iskoristiti na više načina. Kockice stavite na tortu kao ukras, a kasnije će svoje mjesto pronaći u bebinoj sobi, s vremenom će postati prva slova koja je beba naučila. Vješalica za odjeću biti će savršen dodatak fotografijama sa krštenja. Taman da malena haljinica ili odijelo imaju svoje mjesto. A nakon ovog važnog zadatka, biti će savršena kao zidni ukras.

   

Znate li koliko beba ima svojih prvih trenutaka? Nebrojeno! A znate li koliko su roditelji ponosni na svaki od njih? Nemjerljivo! Milestone kartice će biti savršeni dodatak svakom roditelju kod fotografiranja barem ovih 24 najvažnijih trenutaka. A najbolje od svega je što su malena radosnica. Dolaze u simpatičnoj kutiji i ukoliko roditelji na njihovu poleđinu zalijepe fotografiju tog trenutka – pretvaraju se u divnu škrinjicu uspomena. Možete li zamisliti bolji poklon za 18. rođendan od roditelja? I ono najvažnije – ukoliko je poklon za one najbliže, za one koji su najvažniji u vašem životu, tada i poklon za njihov centar svijeta treba biti ekskluzivan. Tada je tu Plaketa „Moja beba“ koja će tu savršenu krhost rođenja zauvijek sačuvati na zidu. Ili pak Ukras „Bodi“, Ukras „Naše maleno“ ili Ukras za policu „Rođenje“ koji će biti divan podsjetnik na taj savršen dan, na te najvažnije prve brojke i prekrasan ukras u dječjoj sobici.

 

Još pakiranje …

Odlučili ste – kupili ste sve potrebno da složite savršen poklon, ali vam nedostaje inspiracija za pakiranje? Izaberite Kutiju 20×30 ili Kutiju „Kolica“ i svoj pomno birani poklon poklonite na najbolji mogući način, a ujedno i roditeljima poklonite prekrasan način da čuvaju sve bebine važne sitnice. Za one koji su odlučili pokloniti isključivo novce tu je Koverta za novce ili Kutija „Knjiga“ sa prilagođenim motivima, a za one koji su otišli korak dalje i izabrali poklon karticu u nekoj od trgovina, tu je Etui za poklon kartice „Bočica“ sa mogućnošću personalizacije.

 

Sviđaju vam se pokloni, znate da bi se i roditeljima svidjeli, ali vam je ipak teško odlučiti u njihovo ime?

Doskočili smo i tome. Izaberite poklon bon u digitalnom obliku ili pak u fizičkom obliku s posvetom i budite sigurni da će si roditelji sami složiti savršenu uspomenu u vaše ime za svoje najmlađe. Uz bon dodajte jedan Ukras „Lizalica“ čisto da srce dođe na svoje.

U svakom slučaju, najbolji poklon je onaj koji se bira srcem, jer sitnice život znače, zar ne?

Nije nužno isključiti razum, ali svakako pelenama, bodijima, maramicama, kremama, novcima i svemu onome što je korisno i nužno za najmlađe ipak dodajte malo šarma i izaberite neku sitnicu za uspomenu koja će izmamiti osmijeh na lica roditelja. Izaberite #osmisljenosasrcem za toplo oko srca ☺.